Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost is adna kiszemeltjéért az Arsenal – sajtóhír

A legfrissebb sajtóbeszámolók szerint az Arsenal együttese továbbra is azon ügyködik, hogy mielőbb megszerezze a régóta kiszemelt támadót…

 

A Corriere della Sera aktuális információi szerint az Arsenal vezetősége a “violáknál” kölcsönben lévő Lucas Torreira végleges játékjogát és 60 millió eurót kínál a Fiorentina részére Dusan Vlahovic megszerzéséért cserébe.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírás derekáig már 16 alkalommal volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. A közelmúltban Cristiano Ronaldo tavalyi rekordját is beállította a Serie A-ban az egyazon naptári esztendő alatt szerzett 33 góljával.

Az elmúlt hetekben a beszámolók szerint leginkább az Arsenal csapatát komolyan foglalkoztatja a szerb gólfelelős leigazolása, ugyanakkor a Fiorentina elnökének néhány nappal ezelőtti állítása szerint hivatalos megkeresést még nem tettek játékosukért a londoniak.