Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégsem biztos, hogy távozik a Tottenham alapembere – sajtóhír

Az angol együttes kiváló kapusa, Hugo Lloris és a klub vezetősége az elmúlt tavasszal úgy egyeztek meg, hogy ezen a nyáron ingyen távozik a hálóőr, most azonban úgy fest, hogy mégsem így lesz.

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A francia válogatott kapuvédő már az elmúlt nyáron is elakarta hagyni a Spurst, azonban 2021 tavaszán a vezetőség meggyőzte, hogy még egy szezont legalább maradjon, mert szükségük van rá. Lloris így is tett és aláírt újabb egy évet és akkor megegyeztek abban, hogy 2022 nyarán szabadon igazolhatóként visszatér hazájába és a Ligue 1-ben vezet le.

Jelenleg viszont úgy fest, hogy újabb egy évvel megfogja újítani kontraktusát a 35 éves kapus, akinél a Tottenham vezetősége ezúttal is bepróbálkozott és a Football London értesülései szerint el is fogja fogadni a szerződéshosszabbítási ajánlatot, mert tetszik neki Antonio Conte munkája, és úgy érzi, hogy az olasz szakemberrel sikeres lehet a jövőben a csapat.

Lloris 2012-ben csatlakozott a Spurs együtteséhez a Lyontól mindössze 12 millió euróért, azóta 394 tétmérkőzésen védhette a Tottenham kapuját, amelyekből 134-et hozott le kapott gól nélkül.