Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: megháromszoroznák a német válogatott kiválóságának a fizetését! – sajtóhír

Olasz és angol lapértesülések szerint a Newcastle United komolyan fontolgatja, hogy elcsábítja az Atalanta bal oldali mindenesét, Robin Gosenst.

A 27 esztendős, jelenleg combahjlító-sérüléséből lábadozó, 13-szoros német válogatott kiválóság szerződtetésétől az sem riasztja el a “szarkákat”, hogy Gosens jelenleg nem bevethető.

A Németországban nevelkedő (Fortuna Elten, VFL Rhede), majd Hollandiába költöző (Vitesse, Dordrecht, Heracles Almelo), magának az Atalantánál (2017 júliusa óta) komoly hírnevet szerző játékosért már most januárban kifizetnék az angolok a bergamóiak által a hírek szerint 35-40 millió euróra becsült átigazolási díjat, ráadásul megháromszoroznák Gosens fizetését.

A Sky Sprots Itali szerint Newcastle-ben nagyjából 3,5 millió eurót kereshetne évente a holland felmenőkkel is rendelkező játékos, akinek miután szerződése 2023 nyarán lejár az Atalantánál, igencsak elgondolkozhatnak az olasz klubnál azon, hogy “jó pénzért” megváljanak a visszatéréshez is nagyon közel álló remek játékostól.