Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Hazard már felvette a kapcsolatot következő klubjával – sajtóhír

Belga sajtóhírek szerint a Real Madrid szélsője, Eden Hazard már a nyáron eligazolhat a spanyol klubból, és már kapcsolatba is lépett új klubjával.

(Photo by Pedro Castillo/Real Madrid via Getty Images)

Sacha Tavolieri belga újságíró szerint a Real Madrid játékosa, Eden Hazard és képviselete felkereste a Paris Saint-Germain elnökét, Nasser Al-Khelaifit, hogy megbeszéljék a részleteket egy esetleges nyári átigazolással kapcsolatban.

Az újságíró egy külön posztban azt is megemlíti, hogy a Real Madrid orvosai egy újabb operációt javasolnak a belga szélsőnek, amivel végleg megoldódhatnának az egészségügyi problémái, a klub elnöke, Florentino Perez viszont hallani sem akar erről. Amit viszont biztosan állít, hogy Hazard távozni akar spanyol csapattól.

A 31 éves támadó szerződése jelenleg 2024-ig él a Real Madridnál, de a rengeteg sérülés és a korábban mutatott teljesítmény hiánya miatt nem győzte meg arról klubját, hogy kitöltse kontraktusa hátralévő idejét is.

Hazard 2019-ben érkezett a Real Madridhoz nagy reményekkel és 115 millió ellenében. A kapcsolat azonban nem úgy alakult egyik fél számára sem, ahogy azt minden bizonnyal elképzelték. A belga szélső az elmúlt két és fél szezon nagy részében sérült volt, és emiatt egyáltalán nem tudta megmutatni azt a formáját, amiért 2019-ben a Chelsea-től leigazolták.