Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: 16 esztendős tehetségért csatázik a Barca és a Real! – sajtóhír

Spanyolországi lapértesülések szerint a két ősi rivális nagy versenyt folytat a Real Zaragoza ígéretéért, Alejandro Monserrate aláírásáért.

A Jano becenéven is ismert tehetséget a másodosztályú klub legnagyobb értékeként tartják számon. A tehetséges középpályás fiatal kora (a 2006-os születésű játékos néhány nap múlva lesz csupán 16 esztendős -a szerk.) ellenére, egy nagyobbat ugorva a korosztályos ranglétrán immáron a Zaragoza U19-es csapatában (Juvenil-A) szerepel.

A legkitartóbb érdeklődőnek a Sport című napilap szerint a Barca tűnik, a katalánok ugyanis az ősz folyamán rendre küldtek megfigyelőket a Zaragoza meccseire. Legújabban viszont már a Real Madrid érdeklődéséről is hallani; de például José Mourinho is kiszúrta már Rómából Janót.

A Barca mellett egyértelműen szól, hogy a fiatalok újabban egyre nagyobb számban kapják meg az esélyt az első csapatnál; ugyanakkor mint tudjuk, a Real Madrid hívására sem sokan szoktak nemet mondani (…)

A spanyol lapokban megjelentek szerint a kérőknek igyekezniük kell, hogy a lehető legjobb feltételekkel jelentkezzenek a Zaragozánál, ugyanis  Jano amint betölti a 16. életévét, profi szerződést köthet – Már csak az a kérdés, hol teszi ezt meg?!