Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Hazard ezért (is) akar távozni! – sajtóhír

A belga válogatottal kapcsolatos hírekben jártas újságíró, Sacha Tavolieri szerint Eden Hazard a spanyol Szuperkupa-döntőjét követően megfogalmazhatta magában, hogy ‘elég volt’!

Tavolieri is kiemeli, hogy nem véletlen Hazard rezzenéstelen arca a Szuperkupa-győzelem ünneplése közepette (a lenti fotó bejárta már a világhálót).

A neves zsurnaliszta elismerte, hogy Hazard helyzete Madridban szerinte is bonyolult, ám értesülései szerint elsősorban azért, mert maguk a blancók orvosai között sincs egyet értés azt illetően, hogy éppen mikor is tekinthető egészségesnek a 31 esztendős játékos.

Tavolieri érdekes dologra mutat rá. Mint fejtegette, sokszor az orvosok tanácsolhatták a csapat edzőjének, jelen esetben Ancelottinak, hogy Hazard nem áll készen a játékra; ugyanakkor vannak olyan szakemberek is a blancóknál, akik Hazard játéka mellett érveltek – már csak azért is, mert így könnyebb lenne eladni a korábbi Chelsea-játékost.

Újabb bizonyíték arra, hogy valami nagyon félresiklott Eden Hazard madridi 2,5 éve alatt – Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy ez idő alatt Hazard 59 meccsen lépett pályára, mindössze 5 (!) alkalommal teljesített 90 percet a pályán (…)