Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus nem tudott megállapodni az Arsenallal létszámfelettijéről – sajtóhír

Az aktuális olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus csapata továbbra sem tud túladni eladásra szánt játékosán…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Football Italia információi szerint a hosszas egyeztetések ellenére a Juventus és az Arsenal vezetősége nem jutott közös nevezőre egymással Arthur Melo klubváltását illetően, így a torinóiak immár másik klubot keresnek a létszámfelettivé vált brazil középpályás számára.

A 25 éves labdarúgó 2020 nyarán került a Barcelonától a torinói gárdához, ahol azonban meg sem tudta közelíteni a korábban a katalánoknál mutatott formáját. Arthur az első szezonjában 32 tétmeccsen jutott lehetőséghez, egyetlen gólt szerzett, ráadásul jobbára csak kiegészítő szerep jutott neki és sokszor bajlódott sérülésekkel. Az aktuális idényben csak elvétve volt bevethető állapotban, a szezon derekán túl mindössze 12 mérkőzésen foglalkoztatták őt. Jó ideje ráadásul már arról cikkez a helyi sajtó, hogy klubja új csapatot keres számára.

A Grémio színeiben nevelkedő Arthur 2018 és 2020 között 21 mérkőzésen lépett pályára a brazil válogatottban, de fizikai állapotából kifolyólag az elmúlt másfél-két évben csak elvétve kapott meghívót a nemzeti csapathoz.