Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: eldőlt a tehetséges karmester jövője – HIVATALOS

Minden hivatalos csatornáján örömmel számolt be ma délután a Juventus együttese arról, hogy az idén a felnőtt csapatban is bemutatkozó középpályás, Fabio Miretti új szerződést aláírva, egészen 2026. nyaráig kötelezte el magát a klubhoz.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A 2003-as születésű Miretti egész életét eddig a Juventus-nak szentelte, ráadásul a Torinóhoz közeli Pineroloban született. Jelenleg elsősorban a klub U23-as csapatához tartozik, amellyel a Serie C-ben bontogatja a szárnyait.

Miretti még nem kiforrott játékos, a későbbiekben ahogy lehet mélységi irányító is belőle, úgy akár kiköthet kicsit hátrébb is, mint védekező középpályás. Az U19-es válogatott játékos miközben a korosztályos klubcsapatával megjárta az UEFA Youth League-et is, végre bemutatkozhatott a nagyok között is. Massimiliano Allegri az elégedettsége jegyében pályára küldte a Malmö elleni utolsó őszi Bajnokok Ligája-csoportmeccsen. Igaz, Miretti hivatalosn csak egyetlen percet tölthetett a pályán.

A hírek szerint Miretti bemutatkozása a Serie A-ban sem várathat már sokáig magára, lévén ebben az idényben már kétszer is ott lehetett a kispadon.