Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kolumbiai szélső a MU célkeresztjében – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Manchester United csapatának a rivális Liverpool korábbi kiszemeltjére fáj a foga…

(Photo by Pedro Vilela/Getty Images)

A portugál O Jogo információi szerint a Manchester United gárdája szemet vetett az FC Porto kolumbiai szélsőjére, Luis Díazra, aki iránt az utóbbi időben jelentős nemzetközi érdeklődés volt tapasztalható.

A 25 éves balszélső középpályás két évvel ezelőtt, 2019 nyarán mintegy 7.2 millió euróért cserébe szerződött a kolumbiai Atlético Junior együttesétől mostani állomáshelyére, a portugál bajnoki címvédőhöz. Díaz az első európai szezonjában 50 mérkőzésen 14 találatig jutott, míg második idényében 47 pályára lépés alatt 11 alkalommal volt eredményes, melyhez még hat előkészítés is társult. Kiváló klubszezonja mellett pedig a dél-amerikai kontinenstorna társgólkirálya lett négy góljával Lionel Messivel holtversenyben, mely teljesítménye révén nem csoda, hogy nagyobb klubok érdeklődését is felkeltette.

Díaz az aktuális portugál bajnoki idényben 18 pályára lépés alatt 14 találatot és négy előkészítést szorgoskodott össze a listavezető “sárkányok” színeiben.

Az utóbbi időben a teljesség igénye nélkül a Liverpool mellett az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund együttese is érdeklődést mutatott irányába.

Manchester United – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: Axel Tuanzebe (Napoli – kölcsön)