Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Noussair Mazraoui az angol élvonalban folytathatja – sajtóhír

Holland sajtóértesülések szerint a jobboldali védő iránt az Arsenal mutat komoly érdeklődést, akik már a következő hetekben megegyeznének a marokkóival.

(Photo by Peter Lous/BSR Agency/Getty Images)

Az Ágyúsok már tavasszal megegyeznének az Ajax lejáró szerződésű labdarúgójával, Noussair Mazraouival. A 12-szeres marokkói válogatott védő kontraktusa 2022 június 30-án jár le a holland alakulattal és azt nem is kívánja meghosszabbítani jelen állás szerint, mert topbajnokságba szeretne igazolni, amelyet a napokban meg is erősített.

A londoni alakulat egy jobbhátvédet is akar igazolni jövőre a hírek szerint, így kapóra jöhet, hogy szabadon igazolható lesz a 24 éves játékos.

Az Ágyúsok akár már most megegyezhetnek Mazraouival, mivel szerződésének utolsó fél évébe lép, és ilyenkor már nem kötelesek megkérdezni klubját a távozásáról.

A marokkói játékos az Ajaxnál nevelkedett, amelynek a felnőtt csapatához 2018 tavaszán került fel. Azóta a klub színeiben 121 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 9 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

Arsenal

Érkezők: –

Távozók: Ainsley Maitland-Niles (AS Roma – kölcsön), Sead Kolasinac (Marseille – ingyen), Pablo Marí (Udinese – kölcsön)