Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Porto szélsőjét szemelte ki a Tottenham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Porto szélsőjét, Luis Díazt szeretné szerződtetni.

(Photo by Diogo Cardoso/DeFodi Images via Getty Images)

A Sic Noticias legfrissebb beszámolója alapján Antonio Conte máris belekezdene a Tottenham újjáépítésébe. Ennek a projektnek az egyik első kiszemeltje nem más, mint a Porto szélsője, Luis Díaz. A 25 esztendős futballista kiváló szezont fut a portugál csapatnál, ahol 28 mérkőzést követően 16 gólnál és 6 gólpassznál jár. A hírek szerint a Spurs együttese kész is egy ajánlatot tenni Díazért, akiért 45 millió eurót sem sajnálnának. A források alapján a Porto is nyitott lenne Díaz értékesítésére, de csak abban az esetben, ha a Tottenham még legalább 10 millió eurót rátesz az ajánlatára, ami akár teljesülhet bónuszok formájában is. A beszámolók szerint nem a Spurs az egyetlen angol klub, aki versenybe szállt a kolumbiai szélső kegyeiért, ugyanis a Liverpool és a Manchester United érdeklődéséről is lehet hallani.

Luis Díaz 2019 nyarán került a Porto együtteséhez. A klub színeiben azóta 125 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 41 gólt és 19 asszisztot jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.