Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: a Real hamarabb lecsaphat a kiszemelt brazil tinire!

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk az FC Barcelona jövőépítő terveiről, miszerint megakadt a szemük a brazil Palmeiras tehetségén, Endricken. Állítólag a katalánok még sincsenek pole pozícióban a tehetség megszerzését illetően.

Endrick egyelőre még csak 15 esztendős, de már a Palmeiras U20-as csapatának legfényesebb csillaga. A fiatal támadót egyelőre még a korosztályos brazil válogatottak meghívói is elkerülték, ám a Sao Paulo-i klub vezetői tudják, hogy mekkora kincset neveltek ki. Ennek fényében pedig nem is meglepő, hogy ifi szerződése 2024-ig érvényes a zöld-fehér klubbal. Kivásárlási ára a hírek szerint 17 millió euró.

Az említett összeg természetesen meg sem kottyanna egyetlen európai topklubnak sem. Ám egyelőre várnia kell mind Endricknek, mind a már bejelentkező Real Madridnak is. Ugyanis a csatár nem hagyhatja el Brazíliát, míg nem tölti be a 18. életévét. Ha ez megtörténik, akkor viszont valóban a „Királyiak” lehetnek jó helyzetben a megszerzését illetően. Endrick jogi képviseletét nem más, mint a Vinicius Juniort is patronáló TFM Agency látja el.