Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MEZmegaz: gyönyörű mezt kap a Bayern München az Adidas-tól!

A futballvilág egyik legrégebbi együttműködése a Bayern München és az Adidas házassága. A bajor sztárcsapatot 1974-től öltözteti a világvezető sportmárka. A jelek szerint a cég az elmúlt évek egyik legizgalmasabb mezével készül a rekordbajnok számára.

Már-már elszakíthatatlannak tűnik a Bayern München és az Adidas párosa. A „Bőrnadrágosok” legutóbb 2015-ben hosszabbítottak szerződést a német gyártóval, melynek értelmében 2030-ig biztosított az együttműködés. A Bayern évente 60 millió euróval gazdagodik az Adidas jóvoltából, pontosabban szponzorációjából.

Természetesen a bajorok tagjai a sportszergyártó elit körének, melyhez még az Arsenal, a Juventus, a Manchester United és a Real Madrid tartozik. Ugyan a dizájnerek néha hajlamosak mellé fogni, ám a kiszivárgott képek tanúsága szerint most nagyon el fogják találni a közízlést a Bayern új mezét illetően.

Letisztult, piros-fehér kompozíciója a jövőre használatos hazai mezt méltóvá teszi a 2000/01-es idény, BL-győztes kreációjához. Annyi különbséggel, hogy hosszú idő után újra vízszintes csíkozást kaphat a Bayern. Roppant kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy valóban így fest-e majd az új felső.