Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: dél-koreai támadóval erősített a Wolverhampton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy végleg szerződtette Hwang Hee-chant.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

Nem várta meg a szezon végét a Wolverhampton együttese Hwang Hee-chan ügyében. A dél-koreai támadót még a nyári átigazolási időszak hajrájában vették kölcsön az RB Leipzigtől, opciós vásárlási joggal. A 26. születésnapját éppen ma ünneplő játékos a szezon első felében 15 mérkőzésen kapott lehetőséget Bruno Lagetól, ezeken a találkozókon pedig 4 gólt és 1 gólpasszt jegyzett, amivel holtversenyben a csapat legeredményesebb játékosának számít. A Wolvest mindenesetre meggyőzte Hwang teljesítménye, és a mai napon bejelentették, hogy aktiválták a kölcsönszerződésében szereplő opciós jogot, aminek értelmében 16,7 millió euró ellenében 2022 nyarától a csapat játékosának fog számítani. A hivatalos bejelentést követően az alábbiakat mondta a támadó:

Nagyon boldog vagyok, hogy a Wolves számít rám. Jól érzem magam, és egy kiváló menedzser kezei alatt dolgozhatok. Már a kezdetektől rengeteg segítséget kaptam a társaktól, csak arra kellett fókuszálnom, hogy a pályán a legjobbamat nyújtsam. Elmondani sem tudom, hogy mennyire fantasztikus érzés ebben a klubban játszani, ahol szinte minden héten a világ legerősebb csapataival mérkőzünk meg. Alig várom, hogy teljesen felépüljek a sérülésemből, és ismét gólokkal segítsem az együttest.

Hwang 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá a Wolverhamptonnal.