Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb részletek a január legnagyobb üzletéről – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a legmegbízhatóbb források is megerősítették a keddi napon napjaink legfelkapottabb támadójának klubváltását, melynek már csak a hivatalos bejelentése maradt hátra…

Többek közt a belsős információk megszerzésében rendre élen járó Fabrizio Romano is említést tett róla, hogy Dusan Vlahovic a Fiorentina csapatától átigazol a Juventus együtteséhez. Az említett forrás úgy tudja, hogy a torinóiak nagyjából 75 millió eurót fizetnek a “violáknak”, és öt éven át szezononként 7 millió eurós gázsit garantálnak a szerb gólfelelős részére.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es felénél már 17 alkalommal volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. A közelmúltban Cristiano Ronaldo tavalyi rekordját is beállította a Serie A-ban az egyazon naptári esztendő alatt szerzett 33 góljával.

Vlahovic megszerzése iránt az utóbbi időben a csatárgondokkal küzdő olasz rekordbajnok mellett leginkább az Arsenal együttese érdeklődött, azonban a hírek szerint a játékos mindenképpen Olaszországban akarja folytatni karrierjét.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –