Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool lehet a befutó a Porto ászáért – sajtóhír

Megannyi szigetországi csapat érdeklődését követően egyes források szerint eldőlni látszik, hogy melyik angol klubban folytatja pályafutását az FC Porto kiválósága…

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

A Goal.com értesülései szerint a Liverpool együttese megállapodott az FC Porto vezetőségével Luis Díaz leigazolásának feltételeit illetően, akinek szolgálataiért cserébe a “vörösök” most 45 millió eurót fizetnek, bónuszok formájában később pedig tovább 15 millió euró átutalására kerülhet sor.

A 25 éves balszélső középpályás két évvel ezelőtt, 2019 nyarán mintegy 7.2 millió euróért cserébe szerződött a kolumbiai Atlético Junior együttesétől mostani állomáshelyére, a portugál bajnoki címvédőhöz. Díaz az első európai szezonjában 50 mérkőzésen 14 találatig jutott, míg második idényében 47 pályára lépés alatt 11 alkalommal volt eredményes, melyhez még hat előkészítés is társult. Kiváló klubszezonja mellett pedig a dél-amerikai kontinenstorna társgólkirálya lett négy góljával Lionel Messivel holtversenyben, mely teljesítménye révén nem csoda, hogy nagyobb klubok érdeklődését is felkeltette.

Díaz az aktuális portugál bajnoki idényben 18 pályára lépés alatt 14 találatot és négy előkészítést szorgoskodott össze a listavezető “sárkányok” színeiben.

Az elmúlt hetekben a Tottenham és a Manchester United együttese ugyancsak élénk érdeklődést mutatott Díaz leigazolása iránt.

Liverpool – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –