Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban maradna a Milan lejáró szerződésű játékosa – sajtóhír

Az AC Milan lejáró szerződésű középpályásának jövőjével kapcsolatban napról napra újabb és újabb találgatások látnak napvilágot…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az AC Milan lejáró szerződése révén nyáron ingyen távozni készülő középpályása, Franck Kessié a továbbiakban is szívesen maradna az olasz bajnokságban (Serie A), és arra készül, hogy az Inter vagy a Juventus csapatában folytassa pályafutását.

A 25 esztendős elefántcsontparti középpályás 2017 óta szolgálja a Rossonerit, először még az Atalantától kölcsönben, később 32 millió euró ellenében véglegesítették, és mindent egybevetve már több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Bár időről időre szóba került a neve az angol csapatok radarján, a milánói klubnál töretlen volt a bizalom irányába, és semmiképpen sem szerették volna eladni őt, azonban mivel lejáró szerződése továbbra sem került megújításra, egyre valószínűbbnek tűnhet a nyári távozása.

Kessié korábban hazáján kívül kizárólag Olaszországban futballozott. Az elmúlt hetekben a teljesség igénye nélkül a Barcelona, a Tottenham, a Paris Saint-Germain, az Arsenal, a Liverpool és a Manchester United csapataival hozták őt hírbe.

AC Milan – téli átigazolások

Érkezők: Marko Lazetic (Crvena zvezda – 4 millió), Antonio Mirante (klub nélkül – ingyen)

Távozók: Andrea Conti (Sampdoria – ?), Pietro Pellegri (Monaco – kölcsönből vissza, onnan Torino – kölcsön)

Inter – téli átigazolások

Érkezők: Robin Gosens (Atalanta – kölcsön)

Távozók: Christian Eriksen (? – ingyen), Martín Satriano (Brest – kölcsön)

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: Dusan Vlahovic (Fiorentina – 81,6 millió)

Távozók: –