Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: még nem kezdődtek meg a tárgyalások a klub sztárjával! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese még nem kezdte meg a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat Thomas Müllerrel.

(Photo by Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

Thomas Müller hosszú ideje a Bayern München meghatározó alakja, és legutóbbi nyilatkozata alapján még egy darabig nem is tervez lassítani. A 32 esztendős futballista ugyanis elmondta, legalább 2025-ig a legmagasabb szinten akar teljesíteni:

2025-ig mindenképpen szeretnék a legmagasabb szinten játszani. Jelenleg élvezem a pályán töltött időt, ezért nem is gondolkozok még a visszavonuláson.

A kérdés az, hogy Müller ezt a legmagasabb szintű futballt a Bayernnél valósíthatja-e meg, mivel szerződése 2023 nyaráig köti a német rekordbajnokhoz. A bajor klub a csapat másik két kiemelkedő játékosával, Robert Lewandowskival és Manuel Neuerrel már megkezdte a tárgyalásokat. Nekik szintén a következő év végéig van érvényes kontraktusok, Müllert azontban még nem kereste meg a vezetőség ezzel a szándékkal. A hírek szerint amennyiben nem hosszabbítanak a támadóval, úgy az Everton és a nagy terveket szövögető Newcastle United is tárt karokkal várná. Ugyanakkor Müller távozására nem lát sok esélyt a sportsajtó, de a német futballista azért hozzátette, hogy a futballban bármi megtörténhet.

Müller pályafutása során eddig 610 alkalommal lépett pályára a Bayern színeiben. Ez idő alatt 223 gólt és 238 gólpasszt jegyzett. Ha kitölti a jövő nyárig érvényes szerződését, akkor megelőzheti Oliver Kahnt az örökranglistán, aki 632 alkalommal öltötte magára a Bayern mezét. Amennyiben pedig hosszabbít is, úgy minden bizonnyal a ranglista élére ugrik, ahol jelenleg Sepp Maier áll, aki 666 találkozón lépett pályára a Bayern játékosaként.