Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Gerard Piqué dráma döntést hozhat!

Hiába a még több, mint két szezonig érvényes szerződése, könnyen lehet, hogy már idén nyáron a visszavonulás mellett dönthet Gerard Piqué. Az FC Barcelona vezéregyénisége már évek óta többet foglalkozik a klub ügyeivel, mint a játékkal.

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Gerard Piqué ugyan az FC Barcelona neveltje, ám nem töltötte egész pályafutását a katalán sztárcsapatban. A világ-, és Európa-bajnok védő 2004. és 2008. között a Manchester United játékosa volt, sőt egy idény erejéig eközben megfordult a Zaragozaban is. Viszont 2008-ban visszatért a Camp Nou-ba, ahol szinte azonnal vezető szerepkörben találta magát.

Piqué azóta részese volt hatalmas bukásoknak és világraszóló sikereknek is. A már 35 éves bekk utoljára 2020. októberében hosszabbított szerződést a Barcával, ám az Esport3 értesülése szerint nem tart már ki az akarata 2024. nyaráig.

A katalán sportcsatorna szerint a klublegenda hamarosan be is jelentheti szezonvégi visszavonulását. Mindez pedig meg is magyarázhatja a Barcelona állítólagos, lázas piaci keresgélését a védők között.