Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: megint nyert az éllovas, kikapott a Fenerbahce – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) szombati játéknapján az éllovas Trabzonspor és az üldözők közt tanyázó Fenerbahce egyaránt hazai mérkőzést játszott…

A török bajnokságot jelentős előnnyel vezető Trabzonspor újabb értékes három pontot gyűjtött be, miután egy korai góllal múlta felül 1-0 arányban a Kasimpasa együttesét. A listavezető öt perc után magához ragadta az előnyt, a bosnyák szélső Edin Visca bombázott a vendégek hálójába. A korai vezető gól megnyugtatta a házigazdát, de a játékrész második felében már inkább a Kasimpasa akarata érvényesült a pályán, leszámítva, hogy nem tudtak egyenlíteni. A folytatásban sem sokat változott a helyzet, a vendégek próbálkozásai azonban nem jártak sikerrel. A hajrában egy páros kiállítás borzolta a kedélyeket, de újabb találat nem született, a listavezető kilenc pontra növelte előnyét az élen, aktuális ellenfele maradt a mezőny második felében.

Trabzonspor – Kasimpasa 1-0 (1-0)
Gólszerző: Visca (6.), ill.
Kiállítva: Bruno Peres (75.), ill. Eysseric (75.)

 

A negyedik helyen tanyázó Fenerbahce csapata hazai környezetben szenvedett 1-0-s vereséget a két évvel ezelőtti bajnok Basaksehir ellen, amely így pontszámban beérte őket a táblázaton. Az első félidő alatt kevés lehetőséget tudtak kidolgozni a csapatok, és gól sem született. A szünet után aztán megélénkült a mérkőzés, a Fener fokozódó nyomása ellenére azonban egy órányi játék után Berkay Özcan megpattanó lövése talált magának utat Özer hálójába. A vendégek előtt további lehetőségek is adódtak kontrák révén, Cigerci és Özcan azonban nem tudott újabb gólt szerezni, ám egy találattal ismét felülmúlták a Fenert, amelynek soraiban Szalai Attila végig a pályán tartózkodott.

Fenerbahce – Basaksehir 0-1 (0-1)
Gólszerző:ill. Özcan (61.)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye