Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte: “Guardiola a világ legjobb edzője!”

Csapata soron következő, Manchester City elleni találkozója előtt nem csupán a Spurs átigazolási politikájáról beszélt Antonio Conte.

Az olasz szakember egyértelmű véleményt fogalmazott meg a rivális Pep Guardiola munkássága kapcsán is.

“Amikor róla beszélünk, megítélésem szerint a világ legjobb edzőjéről is beszélünk. Számos csapatnál, számos különböző helyzetben épített fel valami nagyot! Az sem véletlen, hogy a Man. City, a Bayern München és a Barcelona is megtett mindent a kívánságaiért, áldozott a(z átigazolási) kéréseire, Guardiola pedig eredményekkel hálálta meg a bizalmat!” – dicsérte kollégáját Conte, majd még folytatta.

“Amikor Guardiola csapatát látjuk játszani, akkor egy futballról alkotott felfogás tökéletes megvalósulását is látni! Borzasztóan sok munka van mögötte! Nézzük csak meg az idei Manchester City-t, egyszerűen nincs gyenge pontjuk, de hibázni se tudnak! Nem csak az angol bajnokság, de megítélésem szerint a Bajnokok Ligája fő esélyesei is.” – így Conte, akia rangadó kapcsán a következőket mondta.

“Tudjuk, hogy ki ellen kell készülnünk, így tudjuk azt is, hogy a mérkőzés bizonyos szakaszaiban 70-75%-ban náluk lesz a labda. Sokat kell fejlődnünk, hogy hasonló szintre juthassunk, ugyanakkor állunk elébe a kihívásnak! kemény és nehéz mérkőzésünk lesz, de küzdeni fogunk a céljainkért!” – zárta ide vonatkozó gondolatmenetét a sajtótájékoztatóján a Spurs menedzsere.

 

A találkozót szombaton 18:15-től a Spíler 1 élőben közvetíti!