Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Pedri a legígéretesebb játékos a világon!”

Az FC Barcelona trénere, Xavi, csapata Valencia elleni meggyőző sikere után nem győzte méltatni a találkozót egy egészen nagyszerű találattal lezáró Pedrit.

A 19 esztendős játékos csereként lépett pályára a Mestallában, ahol gólja mellett azonnal hatást gyakorolt a csapat játékára. Xavi nem is győzte dicsérni a fiatal játékost.

“Pedri fantasztikus! Most nem volt kezdő, de így is rengeteget segített a csapatnak. Egészen elképesztő milyen nyugodt és intelligens játékos. 19 évesen már szinte mindent tud arról, hogyan kell lassítani vagy gyorsítani a tempót, hogyan kell kontrollálni a pálya közepét. Csak szuperlatívuszokban beszélhetünk róla! Nem kérdés, hogy a világ legígéretesebb játékosa!” – így Xavi, aki azért természetesen a megszerzett három ponttal is elégedett volt.

“Nem játszottunk most olyan jól, mint az utóbbi meccseken, de a helyzeteinket végre kíméletlenül kihasználtuk! Amikor kellett, szenvedtünk ezen a napon. Elégedett vagyok, hiszen nagyon fontos három pontot szereztünk, egy hihetetlenül nehéz pályán! Folytatnunk kell a munkát!” – fogalmazott a Barca trénere, aki ezen az estén lényegében mindennel elégedett lehet, hiszen például Pierre-Emerick Aubameyang is megszerezte első Barcás góljait.