Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern támadójával erősíthet a Chelsea! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese a nyári átigazolási időszakban megpróbálja leigazolni a Bayern München támadóját, Serge Gnabryt.

(Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)

Ismét visszatérhet a Premier Leaguebe Serge Gnabry. Legalábbis a Bild legfrissebb beszámolója alapján van erre esély, tekintve, hogy a német támadó még mindig nem tudott dűlőre jutni a Bayern Münchennel a szerződése meghosszabbítását illetően. Gnabryt 2023 nyaráig köti aktuális kontraktusa a bajor sztárcsapathoz, de már hosszú hónapok óta téma, hogy szeretnének vele hosszabb távra tervezni. A hírek szerint a jelenlegi helyzetet próbálná meg kihasználni a Chelsea, Thomas Tuchel ugyanis nagy rajongója a támadónak. A Bayernnek mindenesetre át kell gondolnia a helyzetet, mivel ha a nyárig nem tudnak megállapodni Gnabryval, akkor a következő átigazolási időszak lesz az utolsó esélyük, hogy komoly pénzt kapjanak érte, különben hasonló módon járhatnak, mint David Alaba és Niklas Süle esetében, akik ingyen távoztak a csapattól.

Serge Gnabry 2017 nyara óta erősíti a Bayern Münchent. A klub színeiben azóta 157 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 59 gólt és 39 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 70 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.