Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: idegenben is sima sikert aratott a Leicester City – EREDMÉNYEK

Az Európa-konferencialiga legjobb 16 közé jutásának már a visszavágóit rendezték a mai nap folyamán. A kora esti mérkőzéseken pályára lépett többek között a Leicester City vagy a Marseille is.

A Bodo/Glimt az AS Roma elleni kiütéses sikert követően újabb nagy csapatot gyűrt le, ezúttal két mérkőzésen is. Ugyanis a Celtic elleni idegenbeli 3-1-re megnyert mérkőzést egy hazai 2-0-ás siker követett, így nagyon simán léptek a következő körbe a norvégok.

Bodo/Glimt – Celtic 2-0 (1-0); továbbjutott a Bodo/Glimt 5-1-gyes összesítéssel
Gólszerzők: O. Solbakken (9.), H. Vetlesen (69.)

A Maccabi Tel Aviv és a PSV Eindhoven mindkét találkozón igazán kiélezett harcokat vívott egymással, amelyekből végül a hollandok kerültek ki jobban, ugyanis a hazai szűk sikert követően idegenben döntetlent játszottak, amellyel bejutottak a legjobb 16-ba.

Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven 1-1 (0-0), továbbjutott a PSV Eindhoven 2-1-gyes összesítéssel
Gólszerzők: E. Saborit (90.) ill. Y. Vertessen (84.)

A Partizan az idegenbeli sikert követően hazai környezetben is győzni tudott Ricardo Gomes duplájának köszönhetőek, a 30 éves csatárt a 69. percben egyébként kiállították műesés miatt, de így is megtartotta a csapata az előnyét.

Partizan – Sparta Praha 2-1 (2-0); továbbjutott a Partizan 3-1-gyes összesítéssel
Gólszerzők: R. Gomes (7., 24.) ill. A. Hlozek (85.)
Kiállítva: R. Gomes (69.)

A Marseille a hazai küzdelmes mérkőzést követően idegenben is megszenvedett az azerbajdzsáni alakulat ellen, azonban végül simának mondható kettős sikerrel tudták kiharcolni a továbbjutást a szimpatikusan játszó Qarabag együttese ellen.

Qarabag – Marseille 0-3 (0-1); továbbjutott a Marseille 6-1-gyes összesítéssel
Gólszerzők: P. Gueye (12.), M. Guendouzi (77.), Konrad (90+4.)

Az angolok a nagyon sima 4-1-es győzelmet követően idegenben is magabiztos sikert arattak, így végül 7-2-es összesítéssel jutott be a legjobb 16 közé a Leicester City.

Randers – Leicester 1-3 (0-1); továbbjutott a Leicester City 7-2-es összesítéssel
Gólszerzők: S. Odey (84.) ill. H. Barnes (2.), J. Maddison (70., 74.)