Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A West Ham is le akarta igazolni a Liverpool téli szerzeményét

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham menedzsere, David Moyes egy interjúban elmondta, hogy csapata is versenyben volt januárban Luis Diazért. 

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

A West Ham is megpróbálta leigazolni a téli átigazolási időszakban Luis Diazt, erősítette meg David Moyes, azonban a szélső inkább a Liverpoolt választotta.

Moyes elmondta, hogy a londoni klub “egész közel került ahhoz, hogy leigazolják őt a Portóból”, mielőtt még 60 millió euró ellenében csatlakozott volna Jürgen Klopp gárdájához.

A 25 éves játékos azóta már négy alkalommal kapott lehetőséget a Poolban, és már az első gólját is megszerezte múlt héten a Norwich ellen.

A West Ham végül igazolás nélkül zárta a téli transzferidőszakot, de a klub menedzsere, David Moyes most elmondta, hogy szerettek volna egy játékost leigazolni, Luis Diaz személyében.

“Beszéltem Luis Diazzal telefonon és már nagyon közel jártunk ahhoz, hogy leigazoljuk őt a Portóból. Az értesüléseim alapján már akkor tudtam, hogy a Liverpool is szeretné megszerezni őt, ám csak nyáron, szóval mi megpróbáltuk még januárban leigazolni. Nem tudom, hogy ez hatással volt-e a Liverpool döntésében, de az biztos, hogy egy nagyon jó játékosról van szó. Azonban a West Hamnek még fejlődnie kell, hogy a legjobb játékosokat igazolja le.”

A West Ham jelenleg a 6. helyen áll az angol bajnoki tabellán négy ponttal lemaradva a Manchester United mögött.