Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválisa védőjével erősítene az Ajax! – sajtóhír

A holland bajnokságban (Eredivisie) szereplő Ajax együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az AZ Alkmaar védőjével, Owen Wijndallal erősítené meg a keretét.

A legfrissebb beszámolók alapján az Ajax együttese már nagy erőkkel keresi a távozóban lévő Nicolas Tagliafico utódját. A hírek szerint az amszterdami klub már meg is találta a legfőbb kiszemeltjét, méghozzá az AZ Alkmaar csapatában futballozó Owen Wijndal személyében. A 22 esztendős hátvéd kiváló szezont fut, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzést követően 1 gólnál és 10 gólpassznál jár. Nemrég ráadásul az Ajax vezetőedzője, Erik ten Hag is elismerte, hogy Wijndal már hosszú ideje a kívánságlistájukon szerepel, így minden bizonnyal nagy erőket fognak mozgosítani annak érdekében, hogy nyártól az ő kötelékükben futballozzon a védőként és középpályásként is bevethető játékos.

Wijndal 2017 nyarán került fel az Alkmaar felnőtteihez. A klub színeiben azóta 131 találkozón lépett pályára, amelyeken 4 találatot és 25 előkészítést ért el. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.