Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és a PSG vinné a Pool csillagát – sajtóhír

A szigetországi sajtóban már hosszú ideje téma a Liverpool csillagának 2023 nyarán lejáró szerződésű megállapodásának megújítása, melyre eddig nem került sor…

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

A katalán Sport riportja értelmében a Liverpool jövő nyáron lejáró szerződésű klasszisa, Mohamed Szalah nyitott lehet arra, hogy klubot váltson, amennyiben nem tud megállapodni új szerződésének feltételeiről a “vörösök” vezetőségével. A forrás úgy tudja, hogy a Barcelona és a Paris Saint-Germain egyaránt szívesen látná a megbízható gólgyárost.

A 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 239 tétmeccsen 153 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, mellyel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Szalah az aktuális kiírásban 27 bajnokin 20 gólt szerzett, mellyel vezeti a Premier League góllövőlistáját.

Szalah pályafutása korábbi szakaszában a Basel, a Chelsea, a Fiorentina és az AS Roma csapataiban szerepelt, vagyis mind a spanyol, mind pedig a francia pontvadászat új környezetet jelentene számára, amennyiben valóban valamelyik fenti csapatban képzeli el a jövőjét.