Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus megerősítette csatára távozását

Ahogyan arról beszámoltunk, egybehangzó olasz források közölték, hogy a Juventus nem hosszabbítja meg kiválósága lejáró szerződését…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az olasz rekordbajnok Juventus ügyvezető igazgatója, Maurizio Arrivabene később maga is megerősítette, hogy a klub valóban nem hosszabbítja meg Paulo Dybala lejáró szerződését:

“A legfontosabb változás, hogy a Juventus nem hosszabbítja meg Paulo Dybala szerződését A téli átigazolásokkal, Vlahovic érkezésével már nem Paulo a projekt főszereplője. A döntésünket már januárban meghoztuk. Senki sem kételkedik abban, hogy Paulo remek futballista, ám gazdasági szempontokat is figyelembe kellett vennünk. Ajánlhattunk volna alacsonyabb fizetést, ám az tiszteletlenség lett volna Paulóval szemben, nem akartuk degradálni őt és a klubért eddig tett erőfeszítéseit.”

A 28 éves argentin támadó már a hetedik szezonját tölti az olasz klub alkalmazásában. Az aktuális idényben minden sorozatot figyelembe véve 29 találkozó alatt 13 gólt szerzett, különféle sérülésekből kifolyólag több mérkőzést is kihagyott, nemrég tért vissza újra a pályára.