Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Autóbalesetet szenvedett az Ajax kapusa

A kedd reggeli órákban súlyos autóbalesetet szenvedett az Ajax Amszterdam kapusa, aki jelenleg hazájában tartózkodik és Kamerun sorsdöntő vb-selejtezőjére készül…

(Photo by NESImages/DeFodi Images via Getty Images)

A sajtóbeszámolók szerint az Ajax Amszterdam kapusa, André Onana a kedd reggeli órákban hazájában, a Douala és Yaoundé közötti úton ütközött egy másik autóval, ám a súlyos károkról tanúskodó tűnő képek ellenére sértetlenül megúszta a balesetet.

A 25 esztendős kameruni portás nem fogja meghosszabbítani lejáró szerződését az Ajax csapatával, és a várakozások szerint a következő szezontól az olasz bajnoki címvédő Inter alkalmazásában folytatja pályafutását.

Onanát ugyan egészségügyi vizsgálatoknak vetették alá, de a hírek szerint semmi akadálya annak, hogy pénteken pályára lépjen hazája vb-kijutásról döntő selejtezőjén Algéria ellen. Az afrikai selejtezőzóna harmadik, utolsó fordulójában oda-visszavágós párharcok döntenek a vb-kvalifikációról, a pénteki hazai első mérkőzést követően Kamerun jövő kedden idegenben lép pályára az algériai válogatott ellen a selejtezősorozat helyi slágermeccsén.