Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milanba tart a Liverpool távozója – sajtóhír

Az aktuális nemzetközi sajtóbeszámolók szerint minden jel egyre inkább arra mutat, hogy a várakozásoknak megfelelően a Liverpool lejáró szerződésű támadója elhagyja csapatát…

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint a Liverpool nem fogja meghosszabbítani belga támadója, Divock Origi szerződését, aki hamarosan egyezségre juthat az AC Milan csapatával.

Nicoló Schira arról ír, hogy a 26 esztendős labdarúgó négy évre szóló megállapodást köthet a Rossonerivel, akik évi 3.5 millió eurós fizetést garantálnak számára. Originek angol és német csapatoktól is voltak ajánlatai, azonban az olasz klub mellett döntött, és már csak a papírmunka van hátra, hogy létrejöjjön a megállapodás.

A 26 esztendős csatár 2014-ben nagy reményekkel igazolt az Anfield Roadra 10 millió font ellenében a francia Lille-től, majd bár a rákövetkező szezont kölcsönben még előző klubjánál töltötte, a következő két idényben nem teljesített rosszul a “vörösök” színeiben: a 2015-2016-os szezont 10, a 2016-2017-est pedig 11 találattal a háta mögött fejezte be. Ezt követően a Wolfsburg színeiben hat gólt regisztrált a Bundesligában töltött kölcsön alatt, majd visszakerült a Poolhoz, de képtelen volt kinőni a beugró epizódszereplő titulusából, és azóta sem tud állandó játéklehetőséget követeli magának. Összességében 171 mérkőzésen viselte a Liverpool szerelését, melyből 17 találkozót a tavalyi kiírásban, 14-et pedig a jelenleg folyamatban lévő bajnokság során jegyzett.