Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a Man. City korábbi játékosa volt csapattársát ajánlotta a katalánok figyelmébe! – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelonánál felmerült Oleksandr Zinchenko szerződtetésének lehetősége is, mégpedig Ferran Torres ügynököket is megszégyenítő közbenjárása után.

A Man. City együttesétől a télen megszerzett spanyol válogatott játékos állítólag személyesen hívta fel a figyelmet Zinchenko szerződtetésére. Ferran Torres a Marca című lap szerint Joan Laporta elnök úrnál, Mateu Alemany sportigazgatónál és Xavinál is járt már, beszámolót adva korábbi csapattársáról.

A Fichajes.net értesülései szerint a Barca kiválósága Zinchenkoval is felvehette a kapcsolatot, akit próbált a klubváltásra ösztökélni.

Az ukrán balhátvéd nem tartozik Pep Guardiola csapatának alapemberei közé – ahogy Ferran Torres sem tartozott anno -, idén mindösszesen 14  tétmérkőzésen kapott lehetőséget a City-nél. Mindehhez még hozzájön, hogy Zincehnko szerződése 2024 nyarán érvényét veszíti Manchesterben, így a City anyagilag most nyáron kérhetne még komolyabb összeget a mértékadó Transfermarkt szerint 25 millió euróra taksált játékosért.