Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazájába térhet vissza James Rodríguez – sajtóhír

A tavaly szeptember óta Katarban szereplő kolumbiai középpályás nem érzi jól magát a Közel-Keleten, és a hírek szerint a váltáson gondolkodik…

(Photo by Simon Holmes/NurPhoto via Getty Images)

A Calciomercato beszámolói szerint a kolumbiai Atlético Junior gárdája szívesen látná viszont hazájában a katari Al-Rayyan csapatában szereplő James Rodríguezt, aki egybehangzó beszámolók szerint korántsem boldog az ázsiaiaknál. A korábbi híresztelések szerint a török Galatasaray együttese is nyitott a leigazolására.

A 30 esztendős középpályás a 2020-2021-es idényben gyakori sérülései ellenére 23 PL-mérkőzésen féltucat találatig jutott az Everton alkalmazásában, azonban a múlt nyáron kedvelt trénere, Carlo Ancelotti visszatért a Real Madrid csapatához, így ő sem maradt tovább a klubnál, s meg sem állt Katarig. James a közel-keleti egylet színeiben 15 mérkőzésen öt gólt és hét gólpasszt regisztrált.

Rodríguez 2014 és 2020 között a Real Madrid alkalmazásában állt, menet közben azonban két idényt kölcsönben eltöltött a Bayern München soraiban, és az utolsó madridi szezonja, a 2019-2020-as kiírás is felejthetően sikerült számára, így a “blancók” háza táján sem lehetett többé téma a visszatérése.