Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat az Arsenal támadója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese kész új szerződést ajánlani támadójának, Alexandre Lacazettenek.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

A L’Equipe beszámolója alapján Mikel Arteta szeretné, ha Alexandre Lacazette szerződést hosszabbítana az Arsenallal. A francia támadó aktuális kontraktusa az idény végén jár le az “Ágyúsoknál”, és már például olyan csapatokkal is hírbe hozták őt, mint a Juventus. A jelek szerint viszont Arteta úgy gondolja, hogy a következő időszakban Lacazette még az Arsenal segítségére lehetne, így a hírek szerint készek számára egy 1+1 éves szerződést ajánlani. Az Arsenal játéka az utóbbi hónapokban valóban jelentősen feljavult, és ebben elévülhetetlen érdeme van a 30 esztendős támadónak is, aki nagyon hasznosan kiveszi a részét a csapatjátékból, és sokszor inkább középpályásként tevékenykedik. A források alapján Lacazette is hajlana a hosszabbításra, így a következő hetekben akár “nyélbe is üthetik az üzletet” a felek.

Lacazette 2017 nyara óta erősíti az Arsenal gárdáját. A klub színeiben azóta 199 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 71 gólt és 36 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.