Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan aláírja új szerződését a Liverpool sztárja – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban egyre inkább napirendi ponton szerepel a Liverpool csapatánál bizonytalan sorsú támadó esetlegesen közelgő klubváltása…

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

A The Mirror legfrissebb jelentése értelmében Mohamed Szalah hajlandó volt lejjebb adni a korábbi igényeit, és heti 400 ezer fontos fizetés mellett rövidesen meghosszabbíthatja új szerződését a Liverpool csapatával. A “vörösök” kiválósága a hírek szerint további négy évvel készül megújítani jövő nyáron lejáró megállapodását az Anfield Roadon.

A 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 239 tétmeccsen 153 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, akikkel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Szalah az aktuális kiírásban 27 bajnokin 20 gólt szerzett, mellyel vezeti a Premier League góllövőlistáját. A szigetországi sajtó szerint korábban rendszerint a távozását kezdte pedzegetni, mivel egészen mostanáig nem közeledtek egymáshoz az álláspontok.

Szalah esetleges megszerzésével az elmúlt hetekben többek közt a Barcelona, a Juventus és a Paris Saint-Germain csapata is kacérkodott.