Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool megegyezett a Fulham 19 éves középpályásával – sajtóhír

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a következő szezont a Liverpoolban kezdi meg a Fulham 19 éves középpályása, Fabio Carvalho.

(Photo by Malcolm Couzens/Getty Images)

Több angol lap is lehozta a hírt, köztük a The Athletic is, hogy a Liverpool mindenben megegyezett a Fulhammel, és nyáron 5 millió fontért és további bónuszokért leigazolja Fabio Carvalhót.

Jürgen Klopp gárdája már januárban szerette volna megszerezni a játékost, és már úgy tűnt, hogy sikerült lezárniuk az üzletet a Deadline Dayen, végül kifutottak az időből, így  a 19 éves középpályás a szezon hátralévő részében Londonban maradt.

A fiatal játékos mostanra viszont már meg is egyezett a személyes feltételekben a Poollal, és már átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon is. Ennek alapján Carvalho július 1-jével csatlakozik új klubjához 5 millió font ellenében, amire rájön még 2.7 millió font bónusz is. A hírek szerint egy 2027-ig szóló szerződést ír majd alá.

Carvalho jelenlegi kontraktusa nyáron jár le a Fulhamnél, és bár így ingyen igazolhatott volna egy Anglián kívüli csapathoz, a Premier League-en belül viszont fizetni kell érte átigazolási díjat, ahogy a Liverpool meg is tette.