Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Ez már egy másik csapat…”

Az Európa-konferencialiga negyeddöntőjében az AS Roma csapata újra “farkas”szemet nézhet azzal a csapattal, amelyik ősszel a csoportkörben alaposan elbánt vele…

(Photo by Getty Images)

Az Európa-konferencialiga negyeddöntőjének első mérkőzésén az AS Roma együttese a norvég bajnok Bodö/Glimt vendége lesz a csütörtök esti órákban. A “farkasok” vezetőedzője, José Mourinho nagyon fogadkozott, hogy most másként fognak teljesíteni:

“Örülök, hogy visszatérünk ide és reméljük, hogy most jobban alakulnak majd a dolgaink. Mindig is mondtam, hogy nem szeretem a műfüvet, hiszen a focit vagy füvön játsszák, vagy az egy másik sport. Ennek ellenére ezúttal nincs mentségünk, két meccs következik, és szeretnénk bejutni az elődöntőbe. Tiszteljük a Bodö csapatát, mert az Olimpicóban is bizonyították képességeiket. Hiszem, hogy már egy másik csapat vagyunk, mint amelyik kikapott 6-1-re.”

A csoportkörben a norvégok 2021. október 21-én ütötték ki 6-1-re a Romát odahaza, majd az olasz fővárosban 2-2-es döntetlenre végeztek egymással. A “farkasok” csoportelsőként, a Bodö a második helyen jutott tovább, majd az egyenes kieséses szakaszban előbbi egy, utóbbi két kört teljesített, hogy most a legjobb négy közé jutásért ismét keresztezzék egymáséit útjaik.