Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale visszatérhet Londonba – sajtóhír

A Real Madrid csapatától távozni készülő szebb napokat is látott szélső a kiszivárgott híresztelések szerint az angol fővárosba térhet vissza, de nem biztos, hogy korábbi klubjához…

(Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol Fichajes forrásai szerint az Arsenal csapata is komolyan eljátszott a Real Madrid együttesétől ingyen távozni készülő Gareth Bale nyári leigazolásának gondolatával.

A walesi játékos annak idején 2013-ban közel 100 millió euró ellenében hagyta el a Tottenham csapatát, és szegődött a Real Madrid szolgálatába. A rutinos szélső éveken át a “királyi gárda” meghatározó szereplője volt, azonban a 2019-2020-as idénytől kezdve elvesztette helyét és renoméját a csapatnál, menet közben sérülések, formahanyatlások és magatartásbeli problémák tarkították mindennapjait. Tavaly nyáron kölcsönben visszatért a londoni gárdához, ahol ismét motiváltabban játszott és valamit megcsillogtatott egykori képességeiből, miközben 34 tétmeccsen 16 gólt szerzett a Spurs mezében.

Az aktuálisan futó idényre újból visszakerült a Realhoz, ám sorozatos sérülései miatt mindössze négy bajnokin tudott pályára lépni, legutóbb februárban szerepelt mérkőzésen.

Az akár fél évre klubot kereső Bale-től mindenképpen pikáns húzása lenne, ha egykori klubja városi vetélytársához szerződne, de esetében alighanem már semmin sem lepődnénk meg.