Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casemiro: “Ha kifütyülik Bale-t, akkor a Real Madrid történelmét is kifütyülik”

A Real Madrid brazil középpályása, Casemiro a hazai szurkolókat kritizálta amiatt, hogy kifütyölték csapattársát, Gareth Bale-t.

 (Photo By Inigo Larreina/Europa Press via Getty Images)

Gareth Bale nem éppen a Real Madrid szurkolóinak a kedvence jelenleg, ráadásul a klub edzője, Carlo Ancelotti is alig ad neki lehetőséget. A walesi szélső 2020 februárja óta először lépett pályára a Santiago Bernabeu stadionban a 2-0-ra megnyert Getafe elleni bajnokin szombaton. A haza szurkolók azonban egyből kifütyülték, de Bale mintha csak kinevette volna a drukkerek reakcióját.

A szurkolók szerint Bale elvesztette a motivációját a Real Madrid iránt, és csak a walesi válogatott, illetve a golf érdekli, és ezzel nem biztos, hogy sokat tévednek. A támadó azonban több mint 100 gólt szerzett eddig a királyi gárda színeiben, többek között a 2018-as BL-döntőben lőtt ollózását a Liverpool ellen.

Bale az utóbbi szezonokban alig kapott lehetőséget, és a 2019/20-as idény óta mindössze 21 alkalommal léphetett pályára a La Ligában, míg a 2020/21-es szezont a Tottenhamnél töltötte kölcsönben. Az elmúlt hetekben Carlo Ancelotti kicsit több lehetőséget adott neki és többször becserélte a BL-ben, illetve a spanyol bajnokságban is, ráadásul az olasz szakember szerint jó formában is van.

Ancelotti mellett Bale csapattársa, Casemiro is kiállt a walesi mellett, és elítéli azt, hogy kifütyülték. 

“Soha nem jó hallani, hogy a csapattársadat kifütyülik a szurkolók”

– kezdte Casemiro a Chelsea elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón.

“Hallottam, hogy a minap Bale-t kifütyülték és egyáltalán nem tetszett. Ő egy legendás játékos. Amikor kifütyülik az olyan, mintha a klub történelmét fütyülnék ki.”

Bale újra pályára léphet a Bernabeuban a Chelsea ellen a BL-negyeddöntő visszavágóján, amit nagyon jó helyzetből, 3-1-es vezetéssel vár a királyi gárda.