Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Thomas Tuchel: “Nem hiszem, hogy meg tudjuk fordítani a párharc állását!”

Szorult helyzetből várja a Real Madrid elleni visszavágót a Chelsea gárdája. Thomas Tuchel a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy szerinte túl nagy előnyt adtak a madridi csapatnak.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Nagyon nehéz helyzetben van a Chelsea együttese a Real Madrid elleni BL párharcban . A londoniak ugyanis 3:1 arányban elveszítették az első mérkőzést, így most Madridban kellene csodát művelniük, hogy bejussanak a legjobb 4 közé. A Chelsea menedzsere, Thomas Tuchel szerint igen kicsi az esélyük arra, hogy csodát hajtsanak végre, de természetesen nem fehér zászlót lengetve fognak pályára lépni:

Hihetetlenül nehéz kihívással nézünk szembe azután, hogy mi történt az első mérkőzésen. Az sem lesz a segítségünkre, hogy hol és milyen csapat ellen fogunk játszani. Az első meccsen nem voltunk elég kemények. A Real Madrid előnyből indult, mert az idényben alig kellett rotálnia, míg mi az egyik legtöbb energiát igénybe vevő bajnokságban játszunk. Nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat, mert a Real kiválóan tudja lassítani és irányítani a játékot. Nem valószínű, hogy megfordítjuk a párharc állását, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikerüljön.

A Real Madrid – Chelsea összecsapást ma este 21:00-tól játsszák a felek. A mérkőzést élőben az M4 Sport fogja közvetíteni.