Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Amit a klub elért, azt felénk már tanítják az iskolákban is!”

A korábbi mexikói szövetségi kapitány, jelenleg a Real Mallorca vezetőedzőjeként dolgozó Javier Aguirre a Marcanak adott interjújában meglehetősen hangzatos kijelentésekkel dicsérte a Real Madridot.

“A Real Madridot hazai pályán, a saját közönsége előtt, ennyi Bajnokok Ligája győzelemmel a vitrinben szinte lehetetlen legyőzni!” – kezdte gondolatmenetét Aguirre.

“Amit a Real Madrid elért és elér a futballban, azt Mexikóban vagy az Egyesült Államokban már az iskolákban is tanítják! Sokszor találkoztam velük ellenfélként, és egészen ijesztő az, hogyha nem használod ki minden egyes lehetőségedet, biztos lehetsz benne, hogy megbüntetnek majd érte! Nem is beszélve arról, ha hibázol ellenük! (…) Ez történt pontosan a Chelsea ellen is!” – így Aguirre, aki szimpatikusan gratulált másik kollégájának, Unai Emerynek is, kiemelve a spanyol bajnokság erejét.

“A La Liga megmutatta igazi erejét, azt hogy mennyire erős bajnokság! Őszintén gratulálok Unainak (Emery) és Carlonak (ancelotti), hiszen mindketten már most egy csodálatos dolgot vittek véghez.” – így az 63 esztendős tréner.