Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal védőjével erősítene az Atletico Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese az Arsenal védőjével, William Salibával erősítené meg a keretét.

A Fichajes legfrissebb beszámolója alapján Diego Simeone szeretné megerősíteni a nyári átigazolási időszakban az Atletico Madrid védelmét. A hírek szerint az argentin menedzser erre a feladatra az Arsenal védőjét, William Salibát szemelte ki. A 21 esztendős futballista 2019 nyarán került az Arsenalhoz 30 millió euró ellenében, de az “Ágyúsok” felnőttei között még egy perc bizonyítási lehetőséget sem kapott. A védő az elmúlt években a francia élvonalban pallérozódott, hiszen szerepelt kölcsönben a Saint-Étienne és a Nice csapatában is, ebben az idényben pedig a Marseillet erősíti. Saliba az OM mezében kiváló számokat produkál és a csapat oszlopos tagjává nőtte ki magát, amivel felkeltette a “Matracosok” érdeklődését. Kérdéses persze, hogy mik a tervei Mikel Artetának, számol-e a francia hátvéddel a következő szezontól a londoni csapatnál, vagy úgy elengednek egy 30 millió euróért igazolt játékost, hogy egy percet sem játszott a felnőttek között.

William Saliba ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 45 találkozón lépett pályára a Marseille mezében, és ebből egyetlen kivétellel az összes meccset végig is játszotta. Szerződése 2024 nyaráig köti az Arsenalhoz. Piaci értékét 24 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.