Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale az MLS-ben találhat csapatot magának – sajtóhír

A Real Madrid csapatától távozni készülő szebb napokat is látott szélső az aktuális híradások értelmében az MLS-ben folytathatja pályafutását…

(Photo By Ivan Terron/Europa Press via Getty Images)

Steven Goff információi szerint a Real Madrid csapatát nyáron elhagyni készülő Gareth Bale megszerzése iránt az MLS-ben szereplő D.C. United gárdája is komoly érdeklődést mutat.

A walesi játékos annak idején 2013-ban közel 100 millió euró ellenében hagyta el a Tottenham csapatát, és szegődött a Real Madrid szolgálatába. A rutinos szélső éveken át a “királyi gárda” meghatározó szereplője volt, azonban a 2019-2020-as idénytől kezdve elvesztette helyét és renoméját a csapatnál, menet közben sérülések, formahanyatlások és magatartásbeli problémák tarkították mindennapjait. Tavaly nyáron kölcsönben visszatért a londoni gárdához, ahol ismét motiváltabban játszott és valamit megcsillogtatott egykori képességeiből, miközben 34 tétmeccsen 16 gólt szerzett a Spurs mezében.

Az aktuálisan futó idényre újból visszakerült a Realhoz, ám sorozatos sérülései és/vagy gyenge formája miatt mindössze öt bajnokin tudott pályára lépni.

Az akár fél évre klubot kereső Bale számára ideális opció lehet ha a naptári esztendő hátralévő részére elkötelezi magát az MLS-csapathoz.