Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hatan csatlakoztak a PL Hírességek Csarnokához

A Premier League vezetősége a csütörtöki napon jelentette be, hogy hat újabb korábbi játékossal bővült az angol bajnokság történetének legjobbjait tartalmazó Hírességek Csarnokának névsora…

Az angol bajnokság (Premier League) történetének Hírességek Csarnokába a csütörtöki napon Sergio Agüero, Didier Drogba, Vincent Kompany, Peter Schmeichel, Paul Scholes és Ian Wright révén hat új tag került be.

A 2021-ben életre hívott Hírességek Csarnokába a 2022. január 1-jéig visszavonult futballisták kerülhettek be, a jelölésnél kizárólag a játékosok Premier League-karrierjét vették figyelembe.

Minden beiktatott egy medált kap, amelybe bele van gravírozva az illető neve és beiktatásának évszáma, emellett a Premier League 10 ezer fontot (körülbelül 4.4 millió forintot) adományoz a labdarúgó által választott jótékonysági szervezetnek.

A Hírességek Csarnokába a mostani hatost megelőzően idén korábban már Patrick Vieirát és Wayne Rooney választották be, míg tavaly Alan Shearer, Thierry Henry, Éric Cantona, Roy Keane, David Beckham, Dennis Bergkamp, Frank Lampard és Steven Gerrard került be.