Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: több csapat is érdeklődik a lejáró szerződésű támadó iránt! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint angol és német csapatok is érdeklődnek az Arsenal támadója, Eddie Nketiah iránt, akinél viszont az sincs kizárva, hogy mégis marad az “Ágyúsoknál”.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Továbbra sem dőlt el Eddie Nketiah sorsa az Arsenalnál.  A 22 esztendős futballista szerződése az idény végén lejár az “Ágyúsoknál”, de azt nem tudni, hogy hol fogja folytatni a pályafutását. A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint több kérője is van a támadónak, Angliából például a Patrick Vieira által vezetett Crystal Palacet, míg a Bundesligából a Borussia Mönchengladbachot emlegetik vele kapcsolatban. A beszámolók alapján viszont arra is van még esély, hogy Nketiah az Arsenalnál marad, ugyanis az “Ágyúsok” szeretnék meggyőzni a támadót, hogy írjon alá egy új szerződést. A források szerint Nketiah abban az esetben hajlandó maradni az Arsenalnál, amennyiben garantálják számára, hogy a mostaninál jóval több játéklehetőséghez fog jutni.

Eddie Nketiah ebben a szezonban 22 mérkőzésen lépett pályára a londoni csapat színeiben, 784 perc erejéig. Ezeken a találkozókon összesen 7 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.