Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Egyszerűen elfogadhatatlan!!”

Meglehetősen önkritikusan nyilatkozott az FC Barcelona csapatkapitánya, Sergio Busquets a Rayo Vallecano elleni, újabb fájó hazai vereséget követően. 

Mint ismert, a Barca nagy fölénye ellenére ismételten alul maradt hazai pályán esélytelenebbnek tartott ellenfelével szemben. Busquets szerint változtatniuk kell valamint, hiszen mint mondta, hazai pályán ennyi gyenge eredmény elfogadtatatlan.

“Szenvedünk a hazai meccseinken mostanság! Általában korán gólt kapunk, amely után nekünk kell figyelnünk az eredményre. Mivel nem vagyunk kellően hatékonyak a kapu előtt, ahogy telik az idő az ellenfél egyre közelebb kerül a céljához, egyre magabiztosabbnak érezheti magát, még inkább megnehezítve a dolgunkat!” – így a középpályás a Movistarnak adott meccs utáni nyilatkozatában.

“Egyértelmű, hogy egyéni hibák és/vagy a megfelelő koncentráció hiánya vezet ahhoz, hogy hátrányba kerülünk. A Rayo gólja előtt például vagy 200-szor megnéztük, hogy mire készülhetünk tőlük a meccsen, mégsem tudtuk elkerülni azt a bekapott gólt! Alvaro Garcia veszélyes támadó, egyedül megvert bennünket!” – folytatta Busquets.

“Csak magunkat okolhatjuk az újabb vereség miatt. Lehet persze beszélgetni a meg nem adott büntetőről, Gavi esetében, de ez már a pályán érvényét veszítette, hiszen a játékvezető hozott egy ítéletet! Egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak ilyen sorozatot, pláne nem hazai pályán!” – jegyezte még meg a Barca kapitánya, aki talán még ekkor nem volt tudatában annak, hogy a csapat egy klubtörténelmi negatív rekordot is felállított azzal, hogy három egymás utáni hazai találkozóját veszítette el(…)