Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: “Inkább a Real Madridnak van mitől tartania!”

A két csapat kedd esti Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonása előtt a manchesteriek korábbi játékosa, Carlos Tevez egy érdekes (?) gondolatmenet mentén közelítette meg a találkozót.

A még mindig aktív, jelenleg klub nélküli argentin kiválóság 2009 és 2013 között a testközelből is tapasztalhatta, micsoda fejlődésen ment át a Man. City. Tevez szerint a manchesteriek mára eljutottak oda, hogy még a Bajnokok Ligájában, ahol a Real Madridnak óriási tapasztalata van, inkább a blancóknak van mitől félniük.

“A City játékoskeretét, a klub hátterét, az infrastruktúráját vagy a szakmai munkát figyelembe véve bármelyik csapat ellen esélyes ma már Európában. Kiegyenlítették a különbségeket, Még a Real Madrid ellen is!” – idézi a Man. City hivatalos honlapja Tevezt.

Elég csak végignézni a játékoskereten, és az ellenfelek, még a Real Madrid is, aggódhatnak! A City igen is a Bajnokok Ligája egyik nagy esélyese! Korábban nehezen leképzelhető lett volna, de mára abszolút igaz: Inkább a Real Madridnak vna mitől tartania a párharc előtt!” – fogalmazott az “Apacs” becenévre hallgató játékos, aki, ezek után ugye nem nehéz kitalálni, kinek a továbbjutását várja a párharcból?!

 

A Manchester City – Real Madrid találkozót kedd este 21:00-tól az M4-sport élőben közvetíti!