Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: óriási kapushibának köszönhetően bukhatja el a bajnoki címet az Inter

Nehéz mérkőzésre számított Simone Inzaghi és igaza lesz az Inter mesterének, nagyon megszenvedett a csapata a Bologna ellen, annak ellenére, hogy szeptemberben 6-1-re nyertek hazai pályán.

(Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

Remekül kezdett az Inter, rögtön a 3. percben megszerezték a vezetést a milánóiak. Perisic egy nagyon szép egyéni akció végén rúgott gyönyörű gólt. A találat után sem állt le a vendég csapat, sokkal többet birtokolták a labdát, mint a Bologna, de helyzetük nem volt sok. A 28. percben a semmiből egyenlített a Bologna, a hazai csapat az első helyzetéből gólt szerzett, Arnautovic révén.

A második félidőben végig dominált az Inter, azonban alig-alig tudott helyzetet kialakítani Inzaghi csapata. A hajrában pedig megtörtént, amitől minden Inter-szurkoló rettegett. A 81. percben megszerezte a vezetést, egy hajmeresztő Radu hiba után Sansone volt eredményes.

Ezzel négy fordulóval a vége előtt két pontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Milan.

text

Radu hibája

Bologna – Internazionale 2-1 (1-1)
Helyszín: Bologna, Stadio Renato Dall’Ara Vezette: D. Doveri
Gólszerzők: Arnautovic (28.), Sansone (81.) ill. Perisic (3.)

Bologna: Skorupski – Soumaoro, Medel, Theate – De Silvestri, Svanberg (Aebischer 66.), Schouten, Soriano (Dmonguez 66.), Hickey – Arnautovic (Prsplini 88.), Barrow (Sansone 77.)
Megbízott edző: Emilio De Leo

Inter: Radu – Skriniar, de Vrij, Dimarco (D’Ambrosio 70.) – Dumfries (Darmian 80.), Barella (Sanchez 63.), Brozovic, Calhanoglu (Gagliardini 80.), Perisic – Martínez, Correa (Dzeko 63.)
Vezetőedző: Simone Inzaghi

A 20. fordulóból elhalasztott találkozók végeredménye

Fiorentina Udinese 0-4
Bologna – Inter 2-1
Atalanta – Torino 4-4

Serie A állása

A góllövőlista élmezőnye