Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli támadóját nézte ki a Manchester United – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a nyári forradalom előtt álló Manchester United együttese is kinézte magának a Napoli felkapott csatárát…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A La Repubblica információi szerint a komoly terveket szövögető Manchester United legfőbb kiszemeltje a Napoli gólerős csatára, Victor Osimhen lehet a nyári átigazolási időszak során a támadószekció megerősítése érdekében.

A 100 millió eurós eladási árral rendelkező támadó a második szezonjában 23 bajnoki mérkőzés alatt 12 gólt szerzett, miközben többször is sérülésekkel bajlódott, de így is átlépte az első, tavalyi évében elérte tízgólos határt. Osimhen szűk két nápolyi esztendő alatt minden sorozatot figyelembe véve 58 találkozón 26 találatot szorgoskodott össze. A 23 éves nigériai válogatott támadó korábban a Wolfsburg, a Charleroi és a Lille csapataiban szerepelt.

Osimhen hazája válogatottjában a 2017-es debütálása óta 20 mérkőzésen lépett pályára tíz gólt szerzett, de a 2019-es Afrikai Nemzetek Kupáján elért harmadik helyezésnél egyelőre többre nem volt képes felnőtt válogatottal.