Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta klasszisát a Napoli – sajtóhír

A nemzetközi sajtó szerint egyre inkább biztosra vehető a Napoli kiválóságának nyári klubváltása, miközben az érdeklődés csak fokozódik iránta…

 

A Mondo Napoli információi szerint a Napoli együttese nyitott lehet a csapat erőssége, Fabián Ruíz nyári eladására, de csak abban az esetben, ha legalább 50 millió eurót fizet érte az őt már hosszabb ideje kiszemelő Barcelona vagy Real Madrid csapata.

A 25 esztendős labdarúgó 2018 nyarán a Real Betis együttesétől került a nápolyiakhoz, akik kifizették a játékos szerződésében érvényben lévő 30 millió eurós kivásárlási árat a sevillai zöld-fehérek részére. Ruíz a Partenopei színeiben hamar nélkülözhetetlen alapember lett, eredményes játéka révén pedig számtalan nagyobb csapat érdeklődését is felkeltette. Az elmúlt közel négy idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 164 mérkőzésen 21-szer volt eredményes a klub soraiban. Az idei szezonban 36 találkozón hat találat és öt előkészítést fűződött a nevéhez.

Ruíz 2023-ig áll szerződésben az olasz csapattal, ám mivel a hírek szerint nem kívánja meghosszabbítani szerződését a klubnál, a Napoli még ezen a nyáron adhatja el őt megfelelő ellenérték ellenében.