Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelottit már meg sem lepte az újabb fordítás!

A Real Madrid trénere a következőképpen értékelte csapata BL-döntőbe jutását.

(Photo by Angel Martinez/Getty Images)

“Amikor már mindenki azt gondolta, hogy a meccsnek vége számunkra, elég volt egyetlen jó kombináció.” – idézi a Marca a 62 esztendős olasz mestert a lefújást követően.

“A Manchester City klasszis csapat, elképesztően nehéz ellenük futballozni. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ott lehessünk a bajnokok Ligája döntőjében! Ahhoz azonban, hogy a City ellen sikerüljön továbbjutni, nem elég az elszántság, az áldozat és az energia. Szerencsére is szükséged van. Nekünk ma minden összejött!” – fűzte tovább gondolatmenetét az újabb döntőbe jutással BL-rekordot is felállító Ancelotti.

“Valami egészen különleges, megmagyarázhatatlan dolog történik velünk a mostani BL-szezonban. Csak nehéz, elképesztően nehéz ellenfelek ellen játszunk. Minden elismerés megilleti a játékosokat, és a szurkolókat akik soha nem adták fel! Természetesen a Real Madrid történelmének, a Real-mez súlyának is szerepe van abban, hogy ott leszünk a párizsi döntőben!” – így Ancelotti, aki elárulta azt is, mivel tudta motiválni a Real-játékosokat a meccs előtt.

“Megmutattunk neki minden felvételt arról, ahogyan a szezon során fordítani tudtunk. Nyolc videó volt, ami a következő üzenettel zárult: “ÍGY TOVÁBB! (…) Meg is csináltuk!” – lelkendezett az olasz tréner, aki már a Liverpool elleni döntőre is előretekintett.

“Háromszor játszottam már ellenük (Liverpool) BL-döntőben! Két évet éltem Liverpoolban (az Everton menedzsereként -a szerk.), Jürgent (Kloppot) pedig jól ismerem. Minden tiszteletem az övé és a csapatáé. Fantasztikus döntő lesz, szoros meccset várok!” – fogalmazott Ancelotti.